Art a Casa

Imatges de paisatge: Recórrer a la imatge típica d’una ciutat o un paisatge que no sabem ni on és, no és una opció. Té molt més sentit que juguem amb fotografies fetes per nosaltres, que ens recordin a llocs on hem estat o que ens traslladin a un moment agradable.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Rinco%CC%81n-de-lectura-con-butaca-Butterfly-en-cuero-natural-1-1024x682.jpg


Marcs de fotos: Han d’estar a l’espai perquè són una manera de fer-ho més tangible i personal, però hem de vigilar amb el número perquè pot generar fàcilment la sensació de caos visual. Un límit de dues imatges per estada màxima, sempre ben cuidades i en un marc estètic.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Menjador-cuina-oberta-Bure%CC%81s-I-Coblonal-Interiorisme-1024x683.jpg

 


Peces d´art vintage: Poden ser una molt bona opció per a dissenys d´estil més modern. Els marcs clàssics daurats i imatges clàssiques poden quedar molt bé en un ambient completament modern. A més, les podem aconseguir fàcilment a preus molt reduïts.

Peces d´art contemporani: Una opció fàcil per modernitzar un espai molt clàssic. En aquest cas jugaríem amb peces d´art d´estil abstracte i en colors vius i saturats que marquin la diferència.

Tornen els tapissos: Les grans peces de tèxtil a per vestir les parets de casa nostra són una opció més original i trencadora. Tècniques com el macramé o les obres fetes amb fibres vegetals són també estètiques molt actuals.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es %C2%A9HeidiCavazos_Mitre_Alta_10-1024x683.jpg

La pintura matèrica: Una tècnica en auge que barreja els materials amb la pintura. Reflecteix la tridimensionalitat dels materials a les obres d’art i aporta una textura impressionant a l’espai. S’utilitzen materials com la pols de marbre, pols de quars, coure, fusta…

Sí a les escultures: Les podem portar de viatges, jugar amb les seves altures, materials, combinar clàssiques amb modernes i aconseguir un interès més gran. Si volem donar més importància a alguna d’elles a l’espai, un bon recurs pot ser col·locar-la sobre un pedestal. Són les escultures emblemàtiques de Coblonal.

Posts relacionats

To top