Interiorisme per a Apartament a Gràcia

Per a aquest disseny interior, disposàvem d’un apartament d’uns 80m2, situat en una finca antiga a tocar del barri de Gràcia de Barcelona, que ens oferia la possibilitat de rescatar i resignificar elements o vestigis de les vides passades que van habitar l’immoble.

El nostre disseny interior ofereix una distribució oberta on la ubicació dels elements organitza un espai dividit en dues grans zones, mitjançant el bloc format pel bany i el rebedor.

D’una banda, la zona social amb saló, menjador, cuina a illa, estudi i finestral-hivernacle; i de l’altra, la zona de descans formada per un dormitori amb un ampli espai per vestir-se i relaxar-se en completa interacció amb el bany, creant un vestidor amb un disseny interior molt obert i modern alhora.

Pel que fa als materials que hem fet servir per a aquest projecte d’interiorisme, podem veure com el mateix paviment marca aquesta articulació que divideix el conjunt. El bany i el rebedor llueixen un paviment hidràulic inspirat en el que es va fer servir originalment a l’immoble, i per altra banda, hem escollit un parquet natural amb molt de caràcter per a la resta de les estances.

La xapa de ferro negra i el maó vist a mitja alçada il·luminat des d’un fossat perimetral, doten a l’espai d’una il·luminació ambiental molt acollidora. És característic d’aquest projecte la multitud d’elements originals que hem intentat rescatar i sublimar per tal de proporcionar un caràcter específic a l’apartament. Es tracta de motllures, portes de fusta recuperades, rentamans o paviments, que han dotat d’una gran personalitat i disseny interior de cadascuna de les estances.

Projectes relacionats

Posts relacionats

To top