La il·luminació és un element clau dins de qualsevol llar. Més enllà de la seva funció pràctica, les llums aporten calidesa, estil i personalitat als espais. I fer una tria adequada de l’empresa d’il·luminació pot marcar la diferència entre un ambient comú i un que sigui realment únic. Si estàs buscant les millors opcions per il·luminar casa teva o un espai comercial, et presentem les 5 millors empreses d’il·luminació a Barcelona que destaquen per la seva qualitat, disseny i servei.

Quin és el paper i els serveis de les empreses d’il·luminació?

Les empreses d’il·luminació tenen un paper fonamental en la creació d’ambients agradables i funcionals en qualsevol tipus d’espai, ja siguin residències privades o oficines i locals comercials.

Aquestes empreses no només ofereixen productes d’il·luminació, sinó també assessorament especialitzat per seleccionar els elements adequats segons les necessitats específiques de cada projecte. Entre els seus serveis, és comú trobar el disseny de projectes d’il·luminació personalitzats, la instal·lació i la integració de sistemes de llum eficients energèticament.

I comptar amb l’assessorament d’una empresa d’il·luminació pot ser crucial per escollir la il·luminació adequada, tenint en compte factors com la temperatura de color, la intensitat de la llum i la distribució dels punts lumínics a l’espai. A més, moltes d’aquestes empreses treballen amb marques que es caracteritzen pel seu disseny innovador, un factor important que permet crear ambients únics i atractius.

Millors empreses d’il·luminació a Barcelona

Barcelona és una de les ciutats de referència en disseny i arquitectura, i les empreses d’il·luminació que hi operen no són una excepció. Agafa paper i llapis per apuntar quines son les millors empreses d’il·luminació a Barcelona que ofereixen productes i serveis de gran qualitat.

Santa&Cole

Santa&Cole és una de les marques de referència en il·luminació tant a Espanya com a nivell internacional. Fundada el 1985, aquesta empresa s’ha sabut posicionar com una empresa de disseny que combina funcionalitat i estètica.

Ofereixen una àmplia gamma de llums tant per a interiors com per a exteriors, caracteritzades per la seva simplicitat i elegància, utilitzant materials sostenibles. És idònia per a aquells que busquen un estil modern i minimalista.

Marset

Marset és una empresa reconeguda pels seus dissenys innovadors i la seva capacitat per crear solucions d’il·luminació que no només il·luminin, sinó que també aportin caràcter als espais.

Amb un enfocament en el disseny contemporani, Marset s’ha convertit en una de les marques preferides per a projectes d’interiorisme a Barcelona. Els seus productes són el reflex d’una combinació perfecta entre tecnologia i disseny, oferint solucions tant decoratives com funcionals.

Vibia

Vibia és sinònim d’innovació en el món de la il·luminació. Aquesta empresa, amb seu a Barcelona, centra els seus dissenys en la creació de llums i sistemes d’il·luminació que s’adapten a qualsevol espai, permetent personalitzar completament l’ambient.

Destaca per la seva atenció al detall i per treballar amb dissenyadors de renom que creen productes excepcionals, tant per a interiors com per a exteriors. Si busques versatilitat i un disseny avantguardista, Vibia és una opció a tenir en compte.

Pott Project

Marca inspirada en la natura i l’artesania per crear lluminàries úniques. Amb una aposta pels materials naturals i les formes orgàniques, Pott Project ofereix làmpades de ceràmica fetes a mà que aporten un toc artesanal i acollidor a qualsevol espai. Aquesta marca és perfecta si busques una il·luminació que combini disseny contemporani amb un procés de fabricació artesanal.

Contain

Especialitzada en la creació de solucions d’il·luminació modernes confeccionades a mida, Contain treballa tant en projectes residencials com comercials.

Destaca per la seva capacitat per dissenyar i fabricar lluminàries personalitzades capaces d’adaptar-se perfectament a les necessitats de cada projecte. En definitiva, és l’opció perfecta si busques un enfocament personalitzat i exclusiu per il·luminar casa teva o el teu espai de treball.

En essència...

Barcelona és una ciutat que destaca per la seva innovació i disseny, i les empreses d’il·luminació que hi operen són un clar reflex d’aquesta tendència. Escollir l’empresa adequada pot marcar una gran diferència en el resultat del teu projecte, ja sigui que estiguis buscant il·luminar casa teva, oficina o espai comercial.

I les empreses que hem posat sobre la taula no només ofereixen productes d’alta qualitat, sinó també solucions innovadores i personalitzades per a tot tipus de projectes. Si estàs buscant escollir una empresa d’il·luminació que combini disseny, qualitat i funcionalitat, qualsevol d’aquestes opcions serà una elecció encertada.

A Coblonal, som especialistes en projectes d’interiorisme i col·laborem amb les millors empreses d’il·luminació de Barcelona. Posa’t en contacte amb nosaltres per rebre assessorament personalitzat i aconseguir que el teu projecte brilli amb llum pròpia!

També pots seguir-nos a les nostres xarxes socials per més idees i inspiració!

Projectes relacionats

Posts relacionats

To top